Kopje Koffie met Ervaring

Elke woensdagmorgen is er van 10-12 uur  de mogelijkheid om bij ons binnen te lopen in het ‘Z-Café Zorg en Ontmoeting’ in de Ridderstraat 4 te Culemborg.

Bij een gratis ‘kopje koffie met ervaring’ kunnen mensen met ons en elkaar praten over (psychische) kwetsbaarheid en herstel. Stap gerust eens binnen. U bent van harte welkom!

Komt wat dit plaatje laat zien u bekend voor? Veel mensen maken dit mee in hun leven. Hoe kun je na vallen weer opkrabbelen en je weg weer vinden? Dat is wat wij ‘herstel’ noemen.

Wat wij bij elkaar vinden is herkenning, hoop en een luisterend oor. Wat er is, mag er zijn. Niks moet, van alles kan. We drinken samen een ‘Kopje koffie met ervaring’. We hebben een herstelkoffer met boeken en informatie. Wie dat wil, kan meedoen met een herstelworkshop, spel of gesprek of iets creatiefs gaan doen. En zo kunnen er meer activiteiten bij komen.

Culemborg Herstelt is opgezet door ervaringsgenoten uit de ggz. Wij (Yolande, Thea en Mariëlle) ontmoeten u graag op woensdagochtend in het Z-Café.