Matches bij maatschappelijk diner

Gepost op 23 februari 2019

Veel matches bij maatschappelijk diner

18-02-2019, 08:49 | Van de redactie

CULEMBORG Het eerste Maatschappelijk diner in Buurtcentrum de Bolderburen werd een succes. Annerieke van der Vegt van Elk Welzijn en Dedan Schmidt van de Rotary Culemborg waren blij dat zoveel deelnemers aanwezig waren. Tijdens het openingswoord vond al de eerste match plaats. Het werden maar liefst 66 matches die werden gemaakt door de ruim 40 deelnemers.

Bedrijven en maatschappelijke organisaties waren hiervoor uitgenodigd door ElkWelzijn en Rotary Culemborg. Het diner werd bereid door leden van de Rotary en dankzij een bijdrage van het Ondernemersfonds kon iedereen gratis deelnemen. In een ontspannen sfeer gingen deelnemers met elkaar in gesprek om te onderzoeken waarmee ze elkaar konden helpen. Dat leverde soms onverwachte verbindingen op. Zo gaan Vriendenschaar en Amnesty International samenwerken, biedt de Rabobank stageplekken voor cliënten van Syndion en gaan schuldhulpmaatjes werknemers van Bouter Group bijstaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *